• Autoindustrien Turn

  canada goose dunjakke Som 2012 valget årstiden blir full gass, president og medlemmer av hans administrasjon peker på sin eneste økonomiske suksesshistorie regjeringens Canada Goose Outlet Paypal investering i en svimlende, sviktende auto industri og den påfølgende gjenoppliving av nasjonens produksjonsbase. canada goose dunjakke

  canada goose norge Vice president Biden nylig uttalt på en kampanje stoppe at ‘Osama bin Laden er død og GM lever.’ canada goose norge

  canada goose outlet norge Men presidentvalget og til og med media canada-goose-jakker ikke klarer å anerkjenne et kritisk faktum at den første beslutningen om å hjelpe bilindustrien begynte med Bush-administrasjonen. Denne gjenopprettingsplanen var i gang under en republikansk administrasjon, godkjent med stemmer i kongress fra begge parter, og ble deretter videreført av president Obama. canada goose outlet norge

  canada goose billig Det er rart hvordan denne presidenten og pressen er så engstelig og villig til å klandre tidligere president George W. Bush for en sviktende økonomi og svevende statsgjeld, men presidentens primære eksempel på en GM-omstilling begynte under Bush klokke. Tilsynelatende ønsker presidenten det på begge måter. I virkeligheten er dette bilindustrien utvinning et eksempel på begge parter som jobber sammen for å redde en nasjonal skattemyndighet i vår bilindustri og bevare jobber i bransjer som er avhengige av automatisk produksjon. canada goose billig

  canada goose canada goose outlet norge forhandler Jeg skrev for en tid siden at konservative, selv blant dem, var helt sikkert berettiget til å motsette seg regjeringens engasjement og delvise eierskap til et privat selskap som General Motors. Generelt, når regjeringen får fingrene i den private industrien, blir problemer bare verre. Men siden avgjørelsen ble gjort for å investere skatt dollar i Canada GM og Chrysler, la oss se under hetten av GM til Canada undersøk hvordan og hvordan dette selskapet er Canada Goose outlet i nærheten av meg å lage en canada goose jacket uk Når du sjekker fakta, forstår du raskt hvordan GMs prestasjoner har ingenting å gjøre med denne presidenten og alt som har å gjøre med å gjenopprette god forretningspraksis som er forankret i konservative fri markedsprinsipper noe du aldri vil høre Obama, Biden eller media snakke om. canada goose norge forhandler

  canada goose norge nettbutikk Den gamle tiden av GM-bygging av dårlig kvalitet kjøretøy som ingen ønsket å kjøpe er over. Salg med 14 prosent mot 11 prosent for hele bilindustrien. GMs markedsandel økte til 19 prosent, den første aksjeøkningen for selskapet siden 2002. Alle fire GM-merkene økte sitt totale salg og ga tosifret gevinster i detaljhandel. Siden bailout har GM racked opp en bemerkelsesverdig syv påfølgende kvartaler av lønnsomhet. Hvordan? canada goose norge nettbutikk

  canada goose salg Ikke på grunn av noen hjelp fra Obama-administrasjonen. Ny ledelse hos GM har gjort det klart at politikerne vil holde seg utenfor bilbransjen. GM gjenforhandlet sin avtale med arbeidskraft for å bringe lønn for ansatte i tråd med sine konkurrenter. Denne nye arbeidsavtalen med United Auto Workers unionen opprettholder et lavt, stabilt nivå, og gir ansatte en direkte innsats i selskapets prestasjoner. Hvis selskapet ikke gjør det bra, gjør folk ikke så mye! Borte er automatisk, innbygget incitamenter for ansatte eller altfor sjenerøse pensjonspakker. canada goose salg

  canada goose jakke Selskapet er omstrukturert for å ha mindre gjeld på sin balanse $ 4,2 milliarder i bilgjeld i slutten av 3. kvartal 2011, mot 45,8 milliarder dollar for den gamle GM. Det er mange nye ledere i toppstillinger og en ny styre er på plass. Syv av elleve styremedlemmer er nye til GM. Men på slutten av dagen er GMs gjenoppblomstring basert på en grunnleggende beslutning om å komme tilbake til meg for å jobbe. canada goose jakke

  canada goose norge nettbutikk ekte Selskapet er rett og slett bygget bedre biler, lastebiler og SUVer, og ingen mengde renter ville ha hjulpet hvis folkene fra GM, fra konsernsjef til linjearbeider, ikke ville jobbe hardere for å bidra til å returnere dette selskapet til lønnsomhet. canada goose norge nettbutikk ekte

  canada goose jakke oslo Før valgdagen er jeg sikker på at vi må tåle å se flere bilder og video av presidenten som sitter i GM- og Chrysler-kjøretøy, og lytt til ham, fortell oss hvordan han er frelseren til bilindustrien. Sannheten blir fortalt, det er den amerikanske arbeideren som er den virkelige helten i denne historien, sammen med et selskap som rededicating seg til et fritt markedssystem canada goose jakke oslo.

  Leave a Reply