• Tradklatringskostnader

  Denne suben er generelt uenig med meg, men jeg tror denne utsikten er latterlig. Hvis du ikke har kompetanse nok til å vurdere brukt utstyr, er du sannsynligvis ikke kompetent nok til å bruke utstyr. Jeg har litt mer sympati for myke varer, men ikke mye. Edit: For alle folks downvoting / u / Dotrue, vær så snill å revurdere. Dette er de typer diskusjoner jeg virkelig vil se her. Bortsett fra at ingen her synes å inkludere tau (r) på deres liste. Avhengig av området kan to tau på ca 8,5 mm være fint å ha, og det er en ganske stor utgift. Også, hvis du sjekker trad topos for ditt område, kan det ofte ha en indikasjon på hva utstyr er nødvendig på canada goose outlet Miami forskjellige klatre. Men noe å huske på er at siden du trenger folk til å klatre med: Hvis du har opplevd trad klatrere som venner du tror du klatre med, har de sannsynligvis et helt sett allerede, og du kan komme deg uten å kjøpe ditt this contact form https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge eget utstyr til du har prøvd det og vet det hva trenger du. Jeg kjøpte mitt eget utstyr, men har en tendens til å klatre med mer erfarne trad klatrere, og de foretrekker å bruke sitt eget utstyr, så min for Canada goose outlet Edmonton samler bare støv tilbake hjemme. Når du bare begynner å lede tradisjon, vil du ikke bekymre deg for å løpe ut en tone på grunn av mangel på egnet utstyr. Litt, dette er vanligvis ikke et problem siden nybegynnerenes ledere er vanligvis klatring med mer erfarne klatrere som har ovennevnte rack. Men nå og da ønsker noen å bare ‘vinge det’ med et minimum levedyktig rack, og vil uunngåelig sette seg i en farlig posisjon og forsterke dårlige vaner. Min tommelfingerregel: bare kjøp utstyr hvis du føler at du kan tilstrekkelig instruere andre på hvordan du bruker den. Jeg pleide å bli nervøs, jeg løper ut av trekker og blir utført gode mutterplasseringer, uten å utvide dem. Du kan til og med kaste dem over skulderen din som backup hvis du ikke vil ha dem på din harness.With en enkelt rack med nøtter og cams (til 1) synes det å være nok variasjon i ruter jeg klatre det doble aren strengt nødvendig, selv om en annen.3 X4,.5 1 C4 og en enkelt 2 C4 ville være hyggelig. Dette er på single pitch og short multis i den nordøstlige (5.4.8) canada goose outlet nettsted legit som er brutt opp av store ledges og tov dra og jeg har alltid et tilstrekkelig antall utstyr, selv for ankre. For lengre multis med giranker min partner og jeg vil kombinere stativer. Jeg finner Canada Goose utløp i New York bomber plasseringer for.3 X4 hele tiden, elsker det. Bare min erfaring. Selv om hva du postet, er salvieadministrasjon, spesielt hvis du ønsker å klatre og ikke kjenner noen med pro, reiser du og / eller klatrer mange forskjellige typer terreng. For OP kan du sannsynligvis få et enkelt rack for som $ 5 800 forutsatt at du allerede har ditt personlige kit. X4s i de små størrelsene og C4s for større er en god innsats hvis du er i Canada. Uansett hvor du er, kan det betale for å spørre noen erfarne klatrere fra området hvilket utstyr som er nyttig. For eksempel i gunks jeg hørte tri cams kan være veldig nyttig, men i mange steder de bare dødvekt. Du vil også ha en canada goose outlet sett av nøtter, og kanskje et halvt dusin alpine trekker, og kanskje noen 7mm cordallete for å bygge ankre som er billig nok. Du bør kunne få nøtter og C4-kameraer til slutt, og bare sjekk at muttertrådene er for røtter / rustne, og at kameraene fungerer bra, og du bør være god å gå. Hvis du er usikker, spør noen som er mer erfarne å sjekke andre håndklær, hvis det er mulig. Cordalette og andre myke varer Jeg foretrekker å bli ny fordi de er ganske billige uansett og forverres raskere, så andrehånds avtaler på dem er like god verdi for pengene. Jeg har et veldig omfattende sett med nøtter billig denne måten, selv om jeg ikke gjorde det finn C4s brukt (jeg ikke i USA), min brukte single axle Canada Goose Outlet vancouver cams Canada Goose Outlet Trillium Parka Black nå tjene som dobler til mitt sett av Canada Goose Outlet Mississauga nye cams.

  canada goose importør norge

  canada goose norge nettbutikk

  canada goose dunjakke

  canada goose jakke oslo

  canada goose i norge

  canada goose norge nettbutikk ekte

  canada goose norge forhandler

  canada goose salg

  canada goose jakke

  canada goose billig

  canada goose norge

  Leave a Reply