• Callous Kommentarer om Trans Service Medlemmer skal alarm alle

  canada goose jakke herre I en drøftende pressekonferanse en av to i går fra sin Bedminster, New Jersey golfklubb, under hans ferie Donald Trump cavalierly og ganske grusomt uttalt at han ‘gjør militæret en stor tjeneste’ ved å forby transseksuelle folk som tjener åpent i militæret. I motsetning til i hans tweets fra tre uker siden, hvor han ikke ringte forbudet, gav Trump ikke en solid grunn til hvorfor han forbyte tropper, bortsett fra at problemet er ‘forvirrende.’ canada goose jakke herre

  Men en uttalelse han gjorde like før dette stygge, transfobiske angrep, som reagerte på et spørsmål om forbudet, skulle alarme alle, inkludert hver eneste Trump-supporter som støttet Trump på grunn av løfter han gjorde til dem.

  canada goose jakke ‘Jeg har stor respekt for [transgender] samfunnet,’ sa Trump. ‘Jeg tror jeg har støtte, eller jeg har hatt stor støtte fra det samfunnet. Jeg har mange stemmer. ‘ canada goose jakke

  canada goose dame Etter det trengte Trump inn i usammenhengende, men veldig fortellende tanker: ‘Men transgenderen i militæret jobber nå med det. De gjør jobben. Det har vært en veldig vanskelig situasjon. Jeg tror jeg ‘gjør mange mennesker en tjeneste ved bare å komme ut og si det.’ canada goose dame

  Den ‘sier det’ -delen er chilling fordi det som Trump synes å bety er at han ikke er ‘politisk korrekt’ og bare sier hva mange tror (spesielt blant hans hvite evangeliske base, for hvem dette problemet er viktigst) : at transseksuelle mennesker bør behandles mindre enn likeverdige.

  canada goose outlet Og ved å hevde like før den erklæringen at han hadde ‘stor’ støtte og fikk ‘mange stemmer’ fra transseksjonssamfunnet, innrømmer Trump på den mest sterke måten at han vil kaste noen gruppe over bord, til og med en gruppe som hjalp ham med å vinne, hvis det betyr at det vil hjelpe ham til å appease en annen gruppe hvis støtte han trenger for øyeblikket. canada goose outlet

  canada goose jakke dame Nå er Trump bare flat ut vrangforestillinger hvis han mener at transseksuelle folk støttet ham i en hvilken som helst måte. Avgangsundersøkelser viste at Trump mottok bare 14 prosent av hele homofile, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle velger, mens Hillary Clinton mottok 78 prosent. Dette er mer lopsided enn noen annen republikansk kandidat siden LGBT-velgerne har blitt med i avgangsvalider; de fleste har lykkes med å få 20-25 prosent av stemmerne (Mitt Romney mottok 22 prosent av LGBT-velgerne i utgangsstatistene i 2012). Selv om disse tallene er av litt eller enda mer vesentlig, er det trygt å si at Trump ikke fikk ‘stor’ støtte fra transseksuelle mennesker. canada goose jakke dame

  canada goose jakker dame Gjennom kampanjen har Trump fremmet den samme falskheten han fremmer nå, da han hadde støtte fra HBT-folk og laget splashy, men tomme uttalelser om å stå opp for og forsvare ‘LGBTQ’ -folk uten å snakke om bestemte rettigheter. I mellomtiden gjorde han stille løfter om å finne steder i toronto evangelicals, en mye viktigere valgkrets for ham, under radaren på deres hendelser, eller via Christian Right Media, for å demontere LGBTQ-rettigheter, blant annet ved å utnevne Høyesteretts rettferdigheter som ville vende Obergefell ekteskapets likestilling styrer. canada goose jakker dame

  canada goose norge Trumps fauxstøtte for LGBTQ-rettigheter på kampanjesporet var ikke ment for LGBTQ-velgere, som selvfølgelig var smartere enn dette, men heller for GOP-moderat og uavhengige, inkludert forstedere og kvinner, som ville bli slått av med harde angrep og hatefull politikk mot LGBTQ-folk. Den kristne forsto at i 2016 dette var nødvendig så lenge det var et blikk, bløt knytnekke til Storbritannia. canada goose norge

  canada goose jakker herre Og de evangeliske backers flyttet raskt for å sikre at Trump begynte å gjøre godt på sine løfter en gang i Vita huset ved hjelp av hans homofobiske visepresident Mike Pence og hans anti LGBTQ-kabinetsmedlemmer, som Jeff Sessions, Betsy Devos og Ben Carson. canada goose jakker herre

  canada goose victoria Trump har rett og slett ikke råd til å miste evangeliske, fanget nå til alle sine innfall. Som jeg påpekte i forrige uke, tok han evangeliske ledere inn i Det hvite hus flere ganger allerede, og holder dem nært som hans godkjenningsnummer kollapser, og som selv hans base begynner å utrydde. Evangelicals er blant de mest lojale velgerne om løfter til dem blir holdt og Trump trenger dem nå, så mye at etter å ha møtt en gruppe kristne rettledere i Det hvite hus for noen uker siden som oppfordret forbudet mot transfolk i militæret, gjorde han det de ville, via to tweets. canada goose victoria

  Trumps politiske og militære rådgivere, samt hvite husadvokater, oppfordret ham til ikke å gjøre det. Kostnaden for medisinsk omsorg for transfolk i militæret er estimert til mellom $ 2 og $ 8 millioner i året, mens Kostnaden for å kaste ut dem fra militæret er anslått til $ 960 millioner i en rapport fra Naval Postgraduate School, ved hjelp av konservative tall. Og Trump er nok sannsynlig å miste i retten på dette. Men ifølge rapporter slår han likevel sjelen rådgivere ved å tweeting sitt dekret for å forby transseksuelle mennesker uten å legge merke til de som var i administrasjonen, og forsvarssekretær James Mattis angivelig var ‘forferdet’ (selv om han nå må utføre ordren).

  canada goose Hver minoritetsgruppe og en hvilken som helst gruppe i try this website https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge krysshårene til de Trump mener at han trenger Canada Goose Jacket outlet salg akkurat nå, skal være forferdet av Trumps forbud mot transsexuere, og hans uttalelser i går, fordi de lett kunne være neste. canada goose

  canada goose victoria parka Men Trump-støttespillere bør spesielt ta det som en advarsel. Allerede var Trump klar til å fjerne helsevesenet til millioner av dem med en regning som godkjente bare 12 prosent av amerikanerne, med mange Trump-supportere blant de som ikke godkjente. Alle Trump ønsket og vil fortsatt, og dumme Mitch McConnell for å få opphevet Obamacare gjort, eller kanskje slutte som flertallsleder, er en seier, uansett hva den koster eller hvem er skadet. canada goose victoria parka

  canada goose trillium Mange av oss har lenge sagt: Trump bryr seg ingenting om de som stemte for ham, og bare bryr seg om seg selv. Og Trump-støttespillere har for det meste vært i fornektelse om dette, innpakket i Trumps kult. Men med hver handling blir det tydeligere at vi har rett og erosjonen i hans base viser at det er noen flere av dem. canada goose trillium

  canada goose salg Trumps uttalelser om forbud mot transseksuelle mennesker i militæret, noe som 68 prosent av amerikanerne motsetter, antas å inkludere mange Trump-støttespillere, og hvilke konservative GOP-senatorer som Joni Ernst i Iowa og John McCain of Arizona motsetter seg, er dristige motsetninger om at han vil selge ut de som stemte for ham hvis han tror det vil være til nytte for ham. canada goose salg

  canada goose herre Hvorvidt transfolk ikke stemte for Trump i store mengder, spiller ingen rolle. Han hevder at de gjorde det, og så i samme pust sier han klokt at han gjør alle ‘en tjeneste’ ved å kaste dem ut av deres jobber, forstyrrer familier og ødelegger liv. Det er tydelig bevis på at det ikke er en gruppe han vant å forråde hvis Trump mener at det vil hjelpe ham i øyeblikket canada goose herre.

  Leave a Reply